AABENRAA KOMMUNES LANDSBYRÅD

Aabenraa kommune har nu nedsat et Landsbyråd, som ønsket i Landdistrikspolitikken 2012-2024.

Det består (skal bestå) af et medlem fra hvert landsbyområde, og er nedsat med formand, næstformand og forretningsudvalg.

Tovholder og sekretær er Landdistriktscoach Karsten Gram.

Rådet blev nedsat på et møde den 29. januar 2014, og formand blev Allan Nierbuhr, næstformand Erik Steen Boe, og til forretningsudvalget blev Kurt  Jessen, Hans Peter Jensen, Volker Schade, Olaf Schmidt Meyer og jeg selv valgt, og suppleant blev Inga Sommerlund.

Jeg ser det som et stort plus, at vi har fået rådet, vi får meget større mulighed for at arbejde sammen, også med politikkerne, så vi kan få løftet og forstærket vore landsbysamfund. Det viste sig allerede på første møde, at der er mange fælles udfordringer, men også at der er forskellige, bl.a. på busdækning og hastighedsdæmpende foranstaltninger.  Dem der har problemerne går i første omgang sammen for at få beskrevet problemerne, og få lavet forslag til løsninger.

Carlo Ladegaard-Sørensen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>