Kommentarer til Varnæs-Bovrup http://xn--varnsbovrup-d9a.dk et godt sted at bo – midt i naturen Tue, 30 Jun 2015 04:13:55 +0000 hourly 1 Kommentar til Velkommen til Varnæs-Bovrups hjemmeside. af tonni museth http://xn--varnsbovrup-d9a.dk/velkommen-til-varnaes-bovrups-nye-hjemmeside/#comment-5 tonni museth Tue, 30 Jun 2015 04:13:55 +0000 http://varbov.infoland.dk/?p=334#comment-5 Kære Carlo.
I forbindelse med at vi på formandsmøde talte om at hjemmesiden ikke bruges af ret mange, blev det også klart, at det ikke dur med gamle nyheder.
Derfor en ny tekst til “Kunst i det Åbne Rum”.

”Kunst i det Åbne Rum”
Udvalget der skal følge det store projekt ”Kunst i det Åbne rum” der er blevet bevilget i alt 2,4 mill kr – mødtes med landskabsarkitekt og en billedkunstner, Hanne Bat Finke og Birgitte Kristensen på stien mellem Bovrup og Varnæs den 27. januar.

Den landskabelige placering, der rummer muligheder for et samarbejdsprojekt mellem en landskabsarkitekt og en billedkunstner blev for første gang taget i øjesyn af Hanne og Bergitte.
Vi fortsatte samlet til møde hos Heike Jacobsen på Vold.
Det blev aftalt, at Hanne Bat Finke og Birgitte Kristensen vil arbejde med kunstprojektet hele foråret, og vender tilbage i august 2015 med en plan og udførlig skitse over deres ide til et kunstværk mellem Bovrup og Varnæs. Det vil blive præsenteret på et offentligt mødes, som vil blive annonceret i god tid.
Tonni Museth

]]>