Velkommen til Varnæs-Bovrups hjemmeside.

Formålet med hjemmesiden er, at du her finder vores udviklingsplan 2010 -2020, foreninger, institutioner, erhvervsdrivende, natur, billeder fra vores område, kunstnere og Landsbylauget. Hvis de har en hjemmeside, vil du fra menuen komme ind på siden, og har de ingen hjemmeside,  præsenterer de sig direkte under menuen.  Har du spørgsmål til hjemmesiden så bare kontakt Carlo på        tlf. 42 49 00 80, e-mail: carloladegaard@gmail.com

Vores hjemmeside ligger nu også på kommunens hjemmeside under Borger – tilflytter, hvor- skal – jeg – bo, bo lokalt, hvor man så finder os, vores ambassadør Bente Dall og link til vores hjemmeside. Så kan folk der gerne vil flytte til Aabenraa kommune, kan se hvor fantastik vi har det!

En tanke om "Velkommen til Varnæs-Bovrups hjemmeside."

 1. tonni museth

  Kære Carlo.
  I forbindelse med at vi på formandsmøde talte om at hjemmesiden ikke bruges af ret mange, blev det også klart, at det ikke dur med gamle nyheder.
  Derfor en ny tekst til “Kunst i det Åbne Rum”.

  ”Kunst i det Åbne Rum”
  Udvalget der skal følge det store projekt ”Kunst i det Åbne rum” der er blevet bevilget i alt 2,4 mill kr – mødtes med landskabsarkitekt og en billedkunstner, Hanne Bat Finke og Birgitte Kristensen på stien mellem Bovrup og Varnæs den 27. januar.

  Den landskabelige placering, der rummer muligheder for et samarbejdsprojekt mellem en landskabsarkitekt og en billedkunstner blev for første gang taget i øjesyn af Hanne og Bergitte.
  Vi fortsatte samlet til møde hos Heike Jacobsen på Vold.
  Det blev aftalt, at Hanne Bat Finke og Birgitte Kristensen vil arbejde med kunstprojektet hele foråret, og vender tilbage i august 2015 med en plan og udførlig skitse over deres ide til et kunstværk mellem Bovrup og Varnæs. Det vil blive præsenteret på et offentligt mødes, som vil blive annonceret i god tid.
  Tonni Museth

  Svar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>